HomeAlgemeenBlack Friday? Je bedoelt kortingsmaand!

Black Friday? Je bedoelt kortingsmaand!

Kun je net als ik niet wachten tot het Black Friday is? Dat kan ik me goed voorstellen. Tijdens Black Friday kun je met flink veel korting heel veel producten met korting kopen. Dat is aan het einde van het jaar, wat over het algemeen een vrij dure periode is, erg prettig. Op tijd aan de slag met de Sinterklaas en Kerstcadeaus loont dan ook zeker de moeite als je die al in november koopt.

Black Friday is de afgelopen jaren enorm gegroeid qua populariteit. Op de radio en TV hoor je bijna alleen maar reclames voorbij komen met kortingspercentages en aanbiedingen. Het is lastig om er niks van mee te krijgen in de maand november. Er zijn steeds meer webshops, winkels en merken die mee doen met mooie kortingen en die allemaal hun best doen om flink op te vallen. En daar profiteer jij van, want dit drijft de kortingen overal lekker op. Kleding, schoenen en elektronica zijn populair, maar in werkelijk alle categorieën zijn er acties.

Dit jaar is natuurlijk een gek jaar. Eigenlijk hebben alle winkels een maximum aantal bezoekers om het veilig te houden met Covid-19. Grote kans dat dit zorgt voor meer online shoppen. Het zorgt er waarschijnlijk ook voor dat de acties eerder beginnen dan andere jaren, zodat iedereen meer de kans heeft om goedkoop te shoppen. Houdt dit dus op tijd in de gaten.

Maar er zijn meer kansen in de maand november om goedkoper cadeaus te shoppen, maar ook om jezelf te verwennen met iets moois of een nieuwe outfit voor de feestdagen te scoren! Want los van dat het tegenwoordig altijd wel ergens uitverkoop is bij bepaalde winkels zijn er nog meer speciale dagen om in de gaten te houden. Ik licht ze hieronder kort even voor je toe.

Cyber Monday

Heb je de Black Friday gekte net gemist? Dan kun je direct na het weekend nog profiteren van de online uitverkoop tijdens Cyber Monday. Vaak zijn er merken en winkels die er nog een klein schepje bovenop doen qua korting. Geen garantie op extra korting, maar soms heb je wat extra geluk. Wacht niet te lang met het doen van jouw aankoop, want soms is de voorraad voor een actie maar beperkt. Zijn die schoenen of outfit die je wilt hebben flink afgeprijsd? Dan is het advies om niet te lang te wachten met toeslaan, voordat iemand anders er vandoor gaat met jouw maat. 

Singles Day

Deze dag is tot nu toe het minst bekend. Het is een dag die is komen overwaaien uit China. Wereldwijd is er op Singles Day meer omzet dan Black Friday en Cyber Monday bij elkaar. Met name webshop giganten zoals AliExpress zorgen jaar in jaar uit voor nieuwe verkooprecords. In Nederland is deze dag nog wat minder bekend, maar jaar op jaar zie ik wel leuke nieuwe merken en webshops die hieraan meedoen. De kortingen zijn in eerdere jaren nog niet zo hoog geweest als tijdens de andere speciale dagen die zojuist al even langs kwamen, maar zeker een dag om in de gaten te houden. Deze dag is altijd op de 11e van de 11e maand, waardoor veel merken spelen met een korting van 11% of 22%, maar soms ook nog wel meer. Wil je de drukte aan het einde van de maand dus voor zijn en alvast enkele inkopen gedaan hebben, dan is Singles Day de dag om in de gaten te houden.

Ik wens je alvast veel plezier in de maand november, shoppen maar! Met korting natuurlijk.

Vorig artikel
Volgend artikel

Populaire blogs

Mijn favorieten