HomeAlgemeenEen gepersonaliseerde badjas is een perfect cadeau

Een gepersonaliseerde badjas is een perfect cadeau

Je bent op zoek naar een uniek cadeau dat geschikt is als Moederdag cadeau, kraamcadeau, romantisch cadeau voor je partner of huwelijkscadeau. Gelukkig heb je het perfecte cadeau gevonden. Je hebt besloten om een badjas met naam te ontwerpen en te bestellen. Je kunt kiezen uit een luxe katoenen badjas of een zachte fleece badjas. Door iemand een badjas met naam cadeau te geven is succes ongetwijfeld gegarandeerd. De badjas wordt gewaardeerd, want je hebt laten zien dat je de moeite hebt genomen om een gepersonaliseerd cadeau samen te stellen. Uiteraard zijn de badjassen van uitstekende en duurzame kwaliteit. De van 100 procent katoen vervaardigde badjassen dragen erg fijn en zijn vriendelijk voor de huid.

Borduren met een naam of logo

Je besluit om een badjas met naam of tekst cadeau te geven. De naam of tekst kan aan beide kanten van de badjas, dus zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, worden geborduurd. De op de website aangegeven prijzen voor een badjas met naam of tekst zijn inclusief een borstboring. Het lettertype en de kleur van de naam of de tekst kun je zelf kiezen. Het borduren wordt voor jou gedaan. Er wordt een zeer nauwkeurige borduurtechniek gebruikt. Dankzij die nauwkeurige borduurtechniek blijft die geborduurde naam of tekst mooi op de badjas. Natuurlijk blijft de met zorg geborduurde naam of tekst ook mooi als de badjas vaak wordt gedragen of gewassen.

Neem een handdoek met een geborduurde tekst of naam mee

Ga je vaak met je vriendinnen na de sauna? Dan is het natuurlijk erg leuk om een handdoek met naam mee te nemen. Je kunt de handdoek overigens ook laten voorzien van een tekst of logo. Heb je besloten om een handdoek met naam te bestellen? Dan kun je kiezen uit 15 verschillende kleuren. Ook kun je een mooie, contrasterende kleur voor het borduursel kiezen. Er kan een naam, tekst of logo worden geborduurd. De handdoeken, die voorzien zijn van een mooi boord aan de rand, zijn gemaakt van 100 procent katoen. Het katoen is van zeer zware kwaliteit. Daarom nemen de handdoeken goed vocht op. Doe je de handdoek met naam na gebruik in de wasmachine? Dan komt de handdoek er weer als nieuw uit. Natuurlijk blijft de handdoek ook mooi na veelvuldig gebruik.

Een uniek en praktisch cadeau

Een handdoek met naam is een uniek en tegelijkertijd praktisch cadeau. Je kunt de handdoek bijvoorbeeld cadeau geven aan een jarige. Ook is het  een originele manier om je lieve vriendin te bedanken. Een handdoek met naam is ongetwijfeld ook leuk om te geven tijdens een kraamvisite. Wil je de teamleden van jouw club verrassen? Geef ze dan een handdoek met het logo van de club cadeau. Het ontwerpen van een handdoek met naam of logo is heel eenvoudig. Welek stappen moet je zetten? Je hoeft alleen maar de naam of het logo in te voeren en de kleuren te kiezen. Wil je de handdoek bestellen? Druk dan op de groene knop.

 

Populaire blogs

Mijn favorieten