HomeFashionEen handige schoudertas voor creatieve spullen

Een handige schoudertas voor creatieve spullen

Of je nu naar school gaat, naar teken- of schilderles, of iets heel anders doet: een handige schoudertas is ideaal. Paintbrushes en andere dingetjes die je eigenlijk altijd wel bij je moet hebben kun je hier vaak namelijk makkelijker in kwijt dan in een rugzak. Zeker wanneer je veel met het openbaar vervoer rijst is een schoudertas eigenlijk een stuk handiger dan een rugzak. De rugzak moet je namelijk constant af en aan doen. Dat kan op een gegeven moment onprettig zijn. Met een schoudertas heb je daar geen last van. En je kan ook nog eens heel eenvoudig dingen eruit pakken wanneer je ze nodig hebt.

Ik heb dus een aantal handige (en mooie) schoudertassen voor je uitgezocht. Hopelijk heb je wat aan deze tips!

De mooiste schoudertas

Er zijn talloze elegante modellen in trendy kleuren. De schoudertas is weer helemaal terug. Vooral voor naar de les of voor naar het werk is de schoudertas heel handig. Als je mij vraagt wat bij uitstek nu echt de meest prachtige schoudertas is, dan zou ik zeggen dat dit een Guess tas is. Vroeger vond ik dit merk nooit echt boeiend. Het was altijd een beetje te patserig voor mijn smaak. Tegenwoordig ben ik wel omgedraaid. De prijzen liggen relatief gezien nog vrij laag. Terwijl deze bags wel erg mooi zijn en ook nog eens vrij ruim.

…En de meest praktische!

Natuurlijk wil je wel graag een schoudertas dragen waar voldoende spullen in passen. Mooi is leuk, maar aan het einde van de dag moet een tas bovenal praktisch zijn. Die combinatie van functioneel en pracht en praal leeft vandaag de dag gelukkig best sterk. Zo heb je zeer ruime tassen van prachtige merken als Guess en Ted Baker. Maar ook Armani, Calvin Klein en MYOMY maken allen een zeer ruime schoudertas. De keuze is dus (zoals je kunt lezen) vrij ruim! Voor iedereen zit er wel een gave tas bij.

Meer tips over van alles en nog wat

Voor meer tips en informatie over de beste schoudertas, of over hele andere onderwerpen, kun je natuurlijk mijn blog gaan volgen. Hier schrijf ik meerdere keren in de week leuke artikelen over van alles en nog wat dat me aangaat. Mijn ervaringen deel ik graag met jou – en ik hoop dat je er nog wat aan hebt ook!

Heb je zelf nu een leuk onderwerp waarover je meer wil lezen? Laat het me weten! Dan heb ik weer wat inspiratie voor een leuk artikel.

Populaire blogs

Mijn favorieten