HomeWonenEindelijk een leuk cadeau voor mannen

Eindelijk een leuk cadeau voor mannen

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een cadeau voor mijn man te kopen. Hij geeft zelf nooit aan wat hij leuk vindt of wat hij graag zou willen hebben voor zijn verjaardag. Meestal is het antwoord dat hij alles al heeft. Toch vind ik het niet leuk om hem niks te geven op de grote dag dus ik besloot eens op internet te kijken voor inspiratie.

Heel veel hopeloze vrouwen

Erg zijn honderden forums met hopeloze vrouwen die niet meer weten wat ze hun man moeten geven. Niet alleen voor verjaardagen maar met kerst is het ook altijd een ramp. Er zijn verschillende vrouwen die een horloge, alcohol of parfum voorstellen. Echter vind ik dit een beetje saai. Na lang scrollen stond de tip “gewoon een gin tonic pakket bestellen” Ik weet dat mijn man dit wel erg lekker vind. Echter stond er geen website bij vermeld dus ik moest zelf even op zoek gaan. Gemakkelijk hoor, ik type alleen bij de zoekmachine gin tonic pakket bestellen in en verschillende websites kwamen naar voren. Er blijken ook hele speciale gin ’s op de markt te zijn, ik las wat informatie hier over. Echter besloot ik al snel dat de echte speciale toch niet voor mijn man bestemd zijn, die is meer van de simpele merken en wilt het dan gewoon lekker op willen drinken in plaats van zich schuldig te voelen dat er in één glas twintig euro aan alcohol inzit.

Normaal pakket bestellen

Gelukkig was er ook een mogelijkheid om normale pakketten te bestellen. Dit pakket bestond dan uit mini flesjes gin en verschillende soorten tonic zaten hierin. Daarnaast kreeg je ook een boekje met hoe je het beste je gin tonic kon “aankleden” zoals met fruit of bepaalde bessen die je kunt gebruiken. Ook kruiden zoals kruidnagel en kaneel schijnen erg populair te zijn. Daarnaast gaf het boekje uit wat de juiste hoeveelheid alcohol in vergelijking tot de tonic het beste zou zijn. Erg leuk, als het pakket op is kan hij alsnog lekkere recepten opzoeken.
Gelijk gin tonic pakket bestellen, dan is het net op tijd binnen voor zijn verjaardag. Ik had een optie om het pakket leuk in te laten pakken bij het bedrijf dus dat heb ik ook aangevraagd. Nu de hoop dat mijn man het een leuk en vooral origineel cadeau vindt. Ik ga dit zeker onthouden, ook voor vrienden en voor mannelijke familieleden is dit echt een uitkomst!

Populaire blogs

Mijn favorieten