HomeWonenHoe richt je een leuke kinderkamer in?

Hoe richt je een leuke kinderkamer in?

Ik ben een moeder van drie kinderen en ik vind het heerlijk om mijn kinderkamer in te richten met hun favoriete karakters en kleuren. Ik merk dat het hen creatiever en gelukkiger houdt. In ons huis hebben we een kleine prinses die van roze houdt, een kleine astronaut die van blauw houdt en nog een kleine prinses die van paars houdt. Ik merkte dat de kinderkamers die ik zag vaak veel roze of veel blauw hadden. Hier geef ik wat tips voor het decoreren van een kinderkamer.

Posters voor de kinderkamer

ByBaboo is een webshop voor creatieve en grappige producten. Ze hebben kinderkamer posters van allerlei soorten dieren en andere beesten. Dat zou een leuk idee zijn voor kinderen die van dinosauriesrt houden. Ze hebben een grote variatie aan posters. Zo heb je grote dieren, kleine dieren, sterrenbeelden en zelfs posters met planeten of het zonnestelsel. Zelf heb ik gekozen voor een paar posters met planeten voor een ruimtevaartkamer voor mijn zoontje. De kleuren van de posters matchen ook met wat hij mooi vindt. Zo richt ik een leuke kamer in voor niet al te veel geld.

Vloedkleed voor de babykamer speelmatten

Zeker als je een kleintje hebt dat leert kruipen, is het belangrijk dat de vloer van de speelkamer veilig is. Daarom hebben we een vloerkleed op de vloer. Het is een zachte mat die de baby beschermd van de harde ondergrond. Zo kan je kleintje lekker rondkruipen en veilig spelen. Zoek op de website naar vloerkleed babykamer om het assortiment te vinden.

Naast verschillende vloerkleden zijn er nog andere leuke assesoires te koop voor de babykamer. Zo heb je een enorme variatie aan knuffels en andere leuke hebbedingetjes die je uit kan stallen op de plankjes in de babykamer.

Andere decoratietips

De By Baboo kinderkamer decoratie webshop heeft nog veel meer leuke dingen die gebruikt kunnen worden om de kinderkamer mee te decoreren. Bijvoorbeeld stickers of magneten. De stickers zijn vooral leuk omdat je ze kunt gebruiken voor de muren en de meubels. Veel ervan zijn ook geschikt om op laptops en tablets te plakken. Je kunt kiezen tussen allerlei verschillende stickers. Ze zijn er in allerlei maten en je kunt ze op maat knippen. De magneten zijn leuk om aan de koelkast of aan de muur te hangen. Alle ontwerpen zijn van hoge kwaliteit.

Kleur bepalen

Er zijn veel leuke kleuren en patronen van deze producten. Het is het beste om een ​​kleur te kiezen die past bij de kinderkamer en de rest van het huis. Is de kamer bijvoorbeeld roze dan is het leuk om producten te kiezen die bij deze kleur passen want niet alles hoeft dan roze te zijn. Er zijn verschillende bouwmarkten waar je verschillende soorten kleurstalen kunt vragen. Check bij het uitzoeken van je kleurstaal welke kleuren daar nog meer bij passen. Zo zorg je er voor dat je eenheid creëert in de kamer van je kind. 

Populaire blogs

Mijn favorieten