Blog

Lekker warm

Het huis waar ik in woon wil ik opfleuren. Dus heb ik ervoor gekozen wat bloemen op de patio te plaatsen. Zo ziet de buitenkant van het huis er wat gezelliger uit. Ik heb de patio ook een likje verf gegeven, het zag er zo oud uit. We zijn er helemaal tevreden mee. Ook willen we de binnenkant veranderen. Zo ben ik gaan kijken online voor wat leuke ideeën. Een andere bank zou ook wel leuk zijn. Deze die we nu hebben is zo oud en versleten. Ook een nieuw kastje zou leuk zijn. Van alles kan er worden veranderd.

Wat een keuze

We begonnen met een nieuwe bank we dachten aan een grijze bank, want wit wordt te snel vies en zwart is zo donker. En we zijn niet echt van felle kleuren dus leek grijs een goede optie. Bij de bank hebben we ook leuke kussens en een klippan deken. Eerst wist ik niet wat een klippan deken is, maar het is erg handig en leuk. Je legt zo een deken gewoon op de bank en wanneer je lekker op de bank zit en het koud hebt kan je lekker onder die deken liggen. Op ookinhetpaars zag ik dat je ze in alle verschillende kleuren kan kopen. Ik heb er meerdere gekocht omdat ik de kleuren zo leuk vond. Je kon kiezen tussen eco-wol en eco-katoen. Ik heb voor beide gekozen. Het is altijd fijn wanneer er aan het milieu wordt gedacht. De deken van eco-katoen is lekker voor in de zomer omdat die wat dunner is en de eco-wol deken is lekker voor in de winter omdat deze wat dikker is. Ook heb je verschillende patronen, zoals de visgraatpatroon. De dekens hebben een goede kwaliteit en ze zijn om van te genieten.\

Complimenten

Toen mijn ouders langskwamen op visite zagen ze het nieuwe interieur. Ze vonden de bank mooi staan bij de kleuren van de muren. De kussen paste goed bij de bank en maakte het huis veel leuker. En toen zagen ze de klippan deken, ze vonden de deken erg leuk. Wanneer we in de avond een film gingen kijken gebruikte ze allebei een deken omdat ze het een beetje frisjes hadden. Ze vonden het heerlijke dekens waarin ze lekker warm bleven. Ze overwegen het ook om zelf zulke dekens te kopen voor bij hun thuis. Ik vertelde ze waar ze de dekens konden bestellen. Toen ze thuis waren kreeg ik een berichtje dat ook zij de dekens hadden besteld.

Geef een reactie