HomeFashionNubikk dames schoenen in het rood

Nubikk dames schoenen in het rood

Als er iets is dat bij de zomer hoort dan zijn het wel kleuren. De meest felle en vrolijke kleurtjes zien we overal weer in terugkomen. Ikzelf houd heel erg van al die kleuren en draag in deze periode van het jaar het liefst geen donkere kleding. Het is zo zonde om in de zomer te gaan voor zwart en grijs. Alles met een opvallendere kleur is veel leuker! Mijn nieuwe aanwinst op het gebied van kleur zijn rode Nubikk dames schoenen.  De rode schoenen van het merk passen goed bij de look waar ik deze zomer voor wil gaan. Wil je weten hoe ik mijn rode Nubikk dames schoenen van plan ben te stijlen? Je leest het in deze blog.

Rode Nubikk dames schoenen met kleur combineren

Er is iets dat veel mensen doen, ik maak mij er ook weleens schuldig aan. Het dragen van felle kleding, maar dit dan combineren met zwart of wit. Het is zo zonde! Het zal ongetwijfeld leuker staan als je kleur met kleur samen aandoet. Je creëert zo veel meer een zomerse look. Mijn rode Nubikk dames schoenen zullen in mijn gedachten goed staan met een gele blouse. Ook met kleuren als blauw en paars kunnen de rode Nubikk dames schoenen mooi staan. En ja… zwart past inderdaad overal bij, maar de veilige optie is niet altijd de beste.

Accessoires en rode Nubikk dames schoenen

De meeste mensen dragen elke dag zilveren of gouden sieraden. Met rood staan zowel zilver als goud mooi. Je bent hierin dus helemaal vrij in je keuze. Voor andere accessoires dan sieraden geldt wel dat niet alles bij Rode Nubikk dames schoenen past. Een sjaaltje kan al heel snel je gehele outfit verpesten als deze er niet bij past. Rode Nubikk dames schoenen zou ik bijvoorbeeld nooit combineren met een bruin sjaaltje. Deze twee (warme) kleuren kunnen erg met elkaar vloeken.

 Rode Nubikk dames schoenen maken de zomeroutfits af

Je begrijpt het onderhand vast al, maar met de rode Nubikk dames schoenen heb je de basis voor de mooiste zomeroutfits al gelegd. Ik weet al welke kleding er geweldig zal staan bij mijn nieuwe schoenen. Heb jij ze nog niet dan kun je ze online bestellen en kun je ze binnenkort wel aan! Niet vergeten: kleur staat altijd het best met kleur. Tijd om het internet op te gaan en jouw rode schoenen te gaan bestellen. Veel shop plezier!

 

 

Populaire blogs

Mijn favorieten