HomeWonenKreatief in de verbouwing

Kreatief in de verbouwing

Het eerste wat ik dacht toen ik hoorde dat we vanaf maart in een intelligente lockdown gingen was: ‘Oh yeah! Nu kan ik eindelijk wat meer tijd vrijmaken voor de verbouwing’. Deze liet namelijk al best een tijdje op zicht wachten. Drie maanden, om precies te zijn. Dus op het moment dat ik hoorde dat we niet meer naar werk hoefden te reizen (en daarmee veel tijd besparen) was het logisch dat ik dacht aan het efficiënter besteden van mijn tijd, toch?!

In dit blog neem ik je mee naar het begin van maart afgelopen jaar. Dit is precies de periode waarin mijn vriend en ik afgesproken hadden om een nieuwe schuifpui te nemen. Tegelijkertijd begon het erop te lijken dat wij behalve dit, toch wel wat meer wilden aanpassen aan onze woning. Ben je benieuwd wat? Je leest het in dit blog!

Als eerste lieten we een nieuwe schuifpui plaatsen

Het moment dat onze premier had aangegeven dat we zo veel als mogelijk thuis moesten gaan werken was het helder voor mij en mijn vriend: eindelijk konden we die schuifpui laten doen. daar zaten we immers al een tijdje op te wachten. En we wilden hem natuurlijk het liefste vóórdat de zomer begon klaar hebben want dan kan je er optimaal van genieten.

Nou zo gezegd, zo gedaan. We begonnen als eerste met het uitkiezen van een nieuwe pui. Dat bleek een kleinere klus dan van te voren gedacht, want mijn vriend en ik waren het al gauw met elkaar eens dat we er een bij Jordens moesten halen. Hier hebben ze namelijk geweldige kunststoffen schuifpuien, die makkelijk te monteren zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Geweldig!

We belden en dezelfde week stond er nog een monteur voor de deur. Deze vertelde ons dat het de eerste schuifpui was die hij in een paar weken had gezet. veel meer mensen kiezen deze periode van het jaar liever voor het plaatsen van een dakkapel. Een dakkapel plaatsen? Dat klonk wel interessant. Wij informeerden verder en kwamen er al gauw achter dat Jordens van alle markten thuis is. Na een leuk gesprek gehad te hebben met de monteur (en natuurlijk een nieuwe schuifpui te hebben gekregen) besloten mijn vriend en ik om even te informeren naar dakkapellen op de site van Jordens.

Een dakkapel plaatsen in één dag!

Daar zagen we iets wat ons wel aan stond: het plaatsen van een dakkapel in één dag! Wat een geweldig bedrijf. Na onszelf goed in te hebben gelezen op hoe en wat besloten we om niet alleen een nieuwe schuifpui te nemen dit jaar, maar ook een dakkapel. Op deze manier konden we nog meer ruimte creëren voor de kleintjes!

Na even telefonisch te hebben overlegd met een beleefde servicemedewerker konden wij een paar weken later al volop genieten van het mooie weer én een prachtige dakkapel. Wat wil je nog meer!

Populaire blogs

Mijn favorieten