HomeDIYSigma S2U Allure Gloss: De lakverf voor buiten

Sigma S2U Allure Gloss: De lakverf voor buiten

Het gehele jaar door wil je jouw woning er goed uit laten zien. Dit kan alleen als je het juiste onderhoud uitvoert. Het verven en lakken van kozijnen, muren en andere oppervlakten is daarbij een vereiste. Wil je daarbij niet gebonden zijn aan een bepaald seizoen? Dan kun je kiezen voor een verf als Sigma S2U Allure Gloss. Deze verf kun je namelijk bij temperaturen tussen 0 en 30 graden Celcius gebruiken aan de buitenkant van jouw huis. Maar welke voordelen leveren de eigenschappen van deze verf nog meer op?

Een goede dekking bij de Sigma S2U Allure Gloss

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Sigma S2U Allure Gloss is de hoge dekkracht van de verf. Het aflakken van jouw kozijnen, gevels en buitendeuren zal daardoor vrijwel geen verf meer kosten. Je kunt de verf eenvoudig aanbrengen met een kwast of roller en een enkele laag is over het algemeen meer dan voldoende. Met één blik kun je 16 vierkante meter van jouw woning aanpakken. Voeg hier de koudedroging aan toe en je hebt een verfsoort die je het gehele jaar door gebruikt voor het onderhoud. Het 4-seizoenenonderhoud geeft jou voldoende vrijheid voor het lakken en je bent niet veel geld kwijt aan de verf.

Weersinvloeden krijgen geen kans bij Sigma verf

Een andere eigenschap van deze Sigma verf is dat deze een goede kleur- en glansbehoud heeft. Het is daardoor een duurzame verfsoort, waarmee jouw woning er voor langere tijd goed uit komt te zien. Vrijwel iedere ondergrond is hier geschikt voor en je kunt met een primer nog meer oppervlakten van deze laklaag voorzien. De weersinvloeden hebben ook geen kans om verkleuringen te geven aan de woning. Voor de komende 8 tot 10 jaar is jouw woning van een mooie kleur voorzien en hoef jij nergens meer aan te denken. De Sigma verf zal jou daarom uitsluitend voordelen opleveren.

Veel kleurtinten mogelijk

Voordat je de voordelen van de Sigma verf kunt ervaren, moet je bekijken welke kleuren je nodig hebt voor jouw woning. Hoewel de Ral 9010 de meest gekozen kleur is, zijn er nog meer kleurtinten in het assortiment van Sigma te vinden. Kijk bijvoorbeeld naar zwart, bruin, antraciet of donkergroen. Ook de meest uitgesproken kleuren zijn mogelijk als je deze laat mengen door een professional. Als je de juiste kleurtint aanschaft, ziet jouw woning er zoals gewenst uit en maak je alles tot een geheel.

Populaire blogs

Mijn favorieten