HomeWonenTips om je huis knus te maken voor de winter

Tips om je huis knus te maken voor de winter

In dit blog geef ik je handige tips om je huis op te frissen voor de winter. De winter komt er namelijk weer aan en hoe leuk is het als je jouw huis lekker knus maakt. Er zijn natuurlijk verschillende trends die je kunt volgen, maar ik vind het leuk om mijn smaak en keuze te delen.

Kleur kiezen van de woonkamer

Een warme kleurstelling is altijd leuk in de winter. Ik gebruik graag rode, oranje en bruine tinten. Je kunt ook blauwe tinten gebruiken, maar dan moet je wat rood of oranje in je decoratie toevoegen. Ik denk dat een warme kleurstelling je een knus gevoel in huis geeft. Je zou er over kunnen denken om je woonkamer te schilderen met de nieuwe Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Dit is een nieuw soort verf die verkrijgbaar is in alle kleuren. Het is namelijk mogelijk om de verf te mengen.

Voordelen van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een watergedragen binnenmuurverf. De binnenmuurverf heeft een matte finish en is zeer goed voor steenachtige ondergronden. Het droogt snel en kan na 1 uur worden geschuurd. Dit product is ideaal voor binnenmuren, plafonds en steenachtige ondergronden. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF heeft vele voordelen: – VOS-vrij product – Snelle droogtijd (1 uur) – Gemakkelijk overschilderbaar (na 6 uur) – Zeer goede dekking (10m²/liter)

Decoratie en versiering

Om je huis te versieren en te versieren kun je verschillende dingen gebruiken. U kunt kaarsen, lichten en andere decoraties gebruiken. Ik gebruik graag kaarsen en lichtjes, omdat het een gezellig gevoel geeft in huis. Het is fijn om 's avonds of als je tv kijkt een kaarsje te laten branden. Je kunt ook je eigen kaarsen maken met sojawas of bijenwas. Een ander ding dat ik graag doe, is een paar mooie foto's ophangen aan de muur van mijn woonkamer.

Maak een knus leeshoekje

Ik vind het heerlijk om een ​​gezellige hoek te hebben waar ik kan lezen of werken op mijn laptop. Het is zo fijn om een ​​plek te hebben waar je alleen bent en kunt ontspannen. Mijn leeshoek is in de woonkamer, maar het kan ook in jouw slaapkamer zijn. Toen ik het meubilair voor deze hoek koos, wilde ik iets dat heel zacht en gezellig was. Dus pakte ik een grote bank met een paar kussens die erg zacht en comfortabel zijn. Bovenop de bank liggen twee dekens die ook super zacht en warm zijn om me tijdens de winterdagen lekker warm en knus onder te verstoppen.

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt gehad en je zo je eigen huis lekker knus kan maken voor de winter.

Populaire blogs

Mijn favorieten