Huis

Welkom op de thema pagina Huis! Op deze pagina komen allemaal blogs te staan die gerelateerd zijn aan dit thema. Zo ga ik over een aantal zaken schrijven die mij aanspreken, maar ook waar jullie zelf mee komen. Deze onderwerpen maak ik zelf in mijn dagelijks leven mee. Enerzijds omdat ik voor mijn werk hiermee aan de slag ga, anderzijds omdat ik hier grote interesse voor heb. Bepaalde onderwerpen zullen je misschien meer aanspreken dan anderen, maar dit is logisch. Daar heb ik rekening mee gehouden door van elk onderwerp verschillende blogs te schrijven zodat er altijd wel iets voor je bij zit dat je inspireert of aanspreekt. Zo schrijf ik bijvoorbeeld over de keuze voor een nieuwe vloer of de inrichting van je woonkamer, maar ook over de keuze van een nieuwe energieleverancier of internetprovider. Zoals je begrijpt beschrijft deze categorie dus een zeer breed thema.

De blogs kunnen je inspireren

Een vraag die ik altijd in mijn achterhoofd heb tijdens het schrijven en onderhouden van deze website is wat ik mijn lezers kan bieden. Het voornaamste doel van deze website is het inspireren maar ook zeker amuseren van mijn lezers. Ik ben van mening dat er ontzettend veel te leren valt over dit onderwerp. Natuurlijk hoef je niet alle blogs te lezen die op deze site staan en kun je zelf een selectie maken van wat je wilt lezen. Zo selecteer ik zelf ook vaak informatie alvorens ik dit verwerk in een blog. Het leuke aan deze blogs vind ik dat je na het lezen ervan zelf een mening kunt vormen. Iedereen is anders en daarom heeft ook iedereen een andere mening over deze onderwerpen. Natuurlijk is het zo dat ik steeds meer ervaring krijg in het schrijven en onderhouden van deze site. Echter kan het voorkomen dat er soms onderwerpen zijn waarover je zou willen dat ik ook schrijf. Laat dit dan weten! Hier leer ik zelf ook weer van. Ik moet soms namelijk zelf ook onderwerpen opzoeken alvorens ik hierover kan schrijven. Zo komt het voor dat ik over energieleveranciers of iets in die richting moet praten en daar weet ik niet net zo veel van als van huis of tuininrichting. Dit geeft niet en ik vind dit juist leuk om te doen!

Mocht het dus zijn dat je ergens contact over op wilt nemen of dat je gewoon een reactie wilt geven dan kan dat. Doe dit dan via de speciale contact pagina!