Over mij

Welkom op de Over mij pagina van www.mekreatief.nl! Op deze pagina zal ik kort aangeven wie ik ben en waarom ik deze site heb opgezet. Zo vertel ik de motieven achter het beheren van deze website en leer ik jullie het een en ander bij over hoe je deze site op de juiste manier gebruikt. Ik merk zelf namelijk dat ik het interessant vind om te weten wie er achter een website schuil gaat. Dit omdat ik dan beter begrijp wat het nut van een website is en hoe ik deze moet lezen.

Wie ben ik

Ik ben Merlijn en ben de maker van deze website. Ik heb grote interesse in alles dat met huis en tuin te maken heeft. In mijn dagelijks leven heb ik een baan in deze sector en ik doe hier dan ook veel kennis op. Daarnaast vind ik het zeer interessant te lezen over onderwerpen die hiermee te maken hebben. Zo lees ik vakbladen, tijdschriften en andere websites met tips en leuke ideeën. Hiermee doe ik veel kennis op die ik vervolgens weer op deze website uitwerk in de vorm van blogs. Ik heb grote interesse in het opzetten van deze website en het onderhouden van de blogs. Hier leer ik zelf namelijk heel erg veel. Daarnaast haal ik plezier uit het informeren en amuseren van mensen door middel van blogs over uiteenlopende artikelen.

Tijdens het lezen van deze website kan het natuurlijk voorkomen dat je dingen mist, of dat je graag meer informatie over bepaalde onderwerpen zou willen ontvangen. Dit is natuurlijk geen probleem! Neem hiervoor contact met mij op via de speciale contact pagina. Omdat ik het erg druk heb met andere bezigheden kan het zijn dat het even duurt voordat ik je berichtje beantwoord!