Tuin

Welkom op de categorie pagina Tuin! De blogs die hier komen staan gaan als vanzelfsprekend over het onderwerp tuin. Denk hierbij aan tuininrichting, ontwerp en design. Maar ook blogs over verschillende soorten bomen en planten, bestrijding van onkruid en insecten en bijvoorbeeld verlichting komen in deze categorie te staan. Zoals je ziet biedt dit thema veel meer verschillende onderwerpen dan je van tevoren zult bedenken. Ik vind dat juist ontzettend interessant omdat ik zo al mijn kennis en tips aan jullie kan meegeven. Deze kennis heb ik voor het grootste gedeelte opgedaan door het werken in mijn eigen tuin. Zelf heb ik namelijk een leuke achtertuin waar ik een hoop nieuwe ideeën uitprobeer. Zo vind ik het leuk om dingen die ik lees uit te proberen in mijn eigen tuin. Als het lukt is dit ontzettend gaaf, maar lukt dit niet dan heb ik weer iets geleerd!

mekreatief

Het verzamelen van ideeën

Ik heb al even kort aangegeven hoe ik aan mijn informatie kom. Zo lees ik ontzettend veel in tijdschriften maar ook op andere websites. Dit zorgt ervoor dat ik een brede kennis over deze onderwerpen heb die ik ook in het dagelijks leven weer goed kan toepassen. Daarnaast ben ik met mijn baan de hele dag bezig met soortgelijke onderwerpen hetgeen ervoor zorgt dat ik veel kennis over deze onderwerpen heb. In de blogs vertel ik hier vervolgens kort over en daarbij vertel ik vaak hoe ik dit in mijn eigen situatie heb toegepast. Op deze manier hoop ik dat jullie hier veel aan hebben. Je kunt deze informatie bijvoorbeeld weer in jouw eigen tuin toepassen. Zo kun je zelf experimenteren met de tips en ideeën die ik je geef. Laat mij weten wat je ervan vindt! Ook wanneer je andere tips of ideeën hebt hoor ik dit natuurlijk graag. Dit kan door contact met mij op te nemen via de speciaal daarvoor ingerichte contact pagina!

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in een andere categorie dan de categorie Tuin, ga dan terug naar de home page! Vanuit daar kun je op zoek gaan naar de andere categorieën en zo blogs passend bij de overige thema’s lezen!.