HomeFashionDeze toppers van tassen kunnen niet ontbreken in jouw kast

Deze toppers van tassen kunnen niet ontbreken in jouw kast

Ik ben gek op heel veel verschillende dingen. En vooral ben ik heel gek op mode. Van schoenen, zonnebrillen en sieraden kan ik niet genoeg krijgen. Maar mijn ergste tic is toch wel tassen kopen. Ik heb mijn hele kast vol staan met tientallen tassen en bij elke outfit heb ik een passend exemplaar. En toch blijf ik nog steeds tassen bijkopen. Heb jij daar ook een beetje last van? En vind jij het ook moeilijk om te kiezen tijdens een opruimsessie welke nou de belangrijkste zijn? Ik heb hier voor jullie de essentials op een rijtje gezet!

Fannypack

Een trend van de afgelopen paar jaar is het heuptasje, ook wel ‘fannypack’ genoemd. Omdat het een trend is weet ik niet hoe lang de trend nog zal blijven, maar voor nu ben ik zeker nog fan van dit model tas. Het is super handig als je even op pad gaat en niet zoveel mee hoeft te nemen. Hij is net groot genoeg voor je mobiel, sleutels en portemonnee. Daarnaast maakt het elke outfit een tikkeltje hipper en stoerder. En eerlijk; wie wil dat nou niet? Je hebt de ‘fannypack’ tot slot in vel verschillende stijlen, waardoor er voor ieder wel wat wils te vinden is. Je hebt klassieke, stijlvolle modelletjes in leer maar ook de stoerdere en sportievere van bijvoorbeeld Adidas of Nike.

Schoudertassen

Ten tweede is een goede schoudertas echt een must. Schoudertassen zijn allereerst heel klassiek en tijdloos. Koop dus liever een wat duurder model van een wat betere kwaliteit. Het is namelijk fijn als je schoudertas wat jaartjes mee kan, juist omdat hij hip is en blijft. Ik ben zelf altijd fan van leer, omdat dat heel lang mooi blijft en juist soepeler en daardoor mooier wordt naarmate de jaren. Ook kan je van schoudertassen makkelijk meerdere soorten en stijlen kopen, juist omdat het niet uit de mode gaat. Duidelijk een must have dus!

Een elegante clutch

Het laatste item wat echt niet mag ontbreken in je kast is een elegante clutch. Als je naar een feestje gaat en er prachtig uit ziet, is het namelijk zonde om met een buiktasje of een schoudertas aan te komen. Het is veel fijner als je in ieder geval één mooie clutch in je kast hebt liggen. Als je gaat voor een basic en zwart modelletje, kan het bijna niet misgaan. Dat past bij ongeveer alles. Maar, natuurlijk is het geen straf om meerdere te kopen.

Populaire blogs

Mijn favorieten