HomeDIYCreatieve tips voor een hippe badkamer!

Creatieve tips voor een hippe badkamer!

De badkamer is een belangrijk onderdeel van je huis. Iedere ochtend en avond spenderen alle gezinsleden er de nodige tijd. Of je nu even je tanden moet poetsen of voor een uitgebreide douche gaat, dag in dag uit kom je er voor je persoonlijke verzorging. Een plek in je huis waar elk gezinslid of medebewoner dagelijks tijd doorbrengt verdient natuurlijk wel een mooie inrichting. Echter, komt het nog vaak genoeg voor dat een badkamer kil en koud oogt. Een gebrek aan kleur en warmte maken het een inspiratieloze bedoeling. Met een klein beetje aandacht en creativiteit maak je van jouw badkamer een hippe plek met een rustieke uitstraling. Vandaag delen we een aantal bruikbare tips die jouw badkamer weer helemaal van deze tijd maken.

Sfeervolle inbouwspots voor in je badkamer  

Wil jij jouw badkamer in één klap meer sfeer geven? Kies dan voor inbouwspots in plaats van standaard verlichting. Inbouwspots geven je badkamer een luxe uitstraling. De luxe die je ervaart in een spa is ook te realiseren in jouw badkamer. Met de waterdichte badkamer inbouwspots zal je badkamer stralen als nooit tevoren. Bij ledinbouwspotsleds.nl hebben ze een ruim aanbod aan badkamer inbouwspots. De inbouwspots zijn ook verkrijgbaar met dimmer. Voor de echte sfeermakers is dit de ideale keuze. Geheel naar jouw gemoedstoestand kan je de felheid van het licht aanpassen. Met de dimfunctie ben jij in controle en bepaal jij de sfeer. Verfrissend fel licht om wakker te worden in de ochtend. Of een meer subtiele verlichting voor als je een lekker warm bad gaat nemen. Het kan allemaal door enkel je verlichting te vervangen voor badkamer inbouwspots.

Breng je badkamer tot leven met gekleurde tegels en patronen

De volgende tip die jouw badkamer een boost kan geven is het gebruiken van felle kleuren. Dit kan heel simpel door bijvoorbeeld één wand in een felle kleur te schilderen. Maar voor een nog meer sprankelend effect zijn gekleurde tegels helemaal hot in 2019. Geen saaie witte badkamers. Maar badkamers met contrast door van gekleurde tegels gebruik te maken. De gekleurde tegels zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Aan de hand van welke vorm tegel je kiest kan je een patroon maken. Laat je creativiteit de vrije loop. Wat we ook steeds vaker zien is om dan niet meteen de hele wand te betegelen. Maar het patroon bijvoorbeeld door te laten lopen tot de helft van de wand. Op deze manier kan je op een subtiele manier jouw badkamer meer kleur en leven geven zonder dat het ten koste gaat van de rustieke uitstraling.

Populaire blogs

Mijn favorieten