HomeDIYHandige en unieke meubels voor op jouw kantoor

Handige en unieke meubels voor op jouw kantoor

Ieder kantoor lijkt eigenlijk van binnen heel erg op elkaar. Ze hebben een aantal bureaus met stoelen en misschien wat planten om de ruimte op te fleuren. Maar kantoormeubelen zijn niet alleen functionele items in ons dagelijks leven; ze zijn ook kunstwerken en statement stukken. In dit artikel verkennen we enkele bijzondere meubelstukken die jij misschien ook wel in jouw kantoor passen. Wil je graag wat inspiratie? Lees dan snel verder! 

Bureaus als kunst

Kantoormeubilair wordt vaak geassocieerd met standaard bureaus en stoelen, maar er zijn talloze kunstzinnige alternatieven. Een voorbeeld hiervan is het "Wave Desk". Dit bureaublad lijkt te golven als een golf in de oceaan, waardoor werken aan dit bureau een creatieve en kalmerende ervaring wordt. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt van deze bureaus ware kunstwerken. Dus bekijk wat voor stijl bij jouw bedrijf past en kijk eens verder dan het standaard kantoormeubilair.

Balansstoelen voor gezondheid

In een wereld waar zittend werk de norm is, worden balansstoelen steeds populairder. Deze stoelen moedigen een actieve zithouding aan en helpen rug- en nekklachten te verminderen door de spieren te activeren. Ze zijn niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ze zien er ook futuristisch uit en voegen een moderne flair toe aan elk kantoor.

Standing desks

Tegenwoordig zijn gezondheidsvoordelen voor kantoormeubilair steeds belangrijker. Standing desks zijn om deze rede sterk in opkomst. Ze helpen de zithouding te verbeteren, de productiviteit te verhogen en energieker te blijven gedurende de werkdag. Je krijgt de mogelijkheid om te staan tijdens je werk, zodat je niet de hele tijd hoeft te zitten. Maar standing desk maken ook een statement met hun unieke ontwerpen, zoals verstelbare hoogtes en geïntegreerde technologie.

Afgesloten werkruimte

De cocoon workstation is een meubelstuk dat is ontworpen om privacy en concentratie te bevorderen in een drukke kantooromgeving. Het heeft een ovaalvormige vorm en is voorzien van geluidsabsorberend materiaal, waardoor het een soort cocon creëert waarin een persoon werkt zonder te worden afgeleid door omgevingsgeluiden. Hiermee wordt de productiviteit bevordert.

In dit tijdperk wordt de rol van kantoormeubelen steeds belangrijker. Het is niet zomaar een plek waar je gaat zitten en werken. Meubels zijn niet alleen maar praktisch, ze brengen inspiratie en de uitstraling van een bedrijf met zich mee. Ze dragen bij aan een positieve werkomgeving en bevorderen de gezondheid van het personeel. Kortom, de juiste kantoormeubelen zijn een goede toevoeging aan jouw kantoor. Kijk dus een verder dan de standaard de bureaus met stoelen en ontdek wat het jouw bedrijf te bieden heeft.  

Populaire blogs

Mijn favorieten