HomeFashionTruien heren: veel fijner dan de gebreide trui van oma

Truien heren: veel fijner dan de gebreide trui van oma

Kijk, je oma bedoelt het vast goed, ze is in ieder geval lekker creatief bezig. Maar ieder jaar weer een kriebeltrui, dat moet toch anders kunnen. Truien heren zijn tegenwoordig online te kust en te keur te koop. En weet je: truien heren hoeven helemaal niet te kriebelen, wat je oma ook zegt. Truien heren zijn er voor alle mannen, van sportief tot conservatief. Je kiest altijd net die truien heren die bij je passen. Truien voor over een overhemd en truien voor onder je jasje. Maar ook fijne truien voor een avondje op de bank.
Truien man

Truien heren in alle kleuren en materialen

Voor een avondje op de bank zul je minder strenge eisen stellen aan je trui dan wanneer je er in te werk gaat. Maar natuurlijk kies je altijd de truien heren die er voor jou comfortabel uit zien. Je kunt kiezen uit onder andere luxe merinoswol en katoen. Maar ook andere wol soorten al dan niet in combinatie met leer zijn beschikbaar. En dan ook nog eens in alle kleuren van de regenboog. In effen truien, maar ook in multi-color truien. Het is gewoon net waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

Truien heren van nu zijn niet meer saai

Oké, het hangt maar net af van je smaak, maar truien heren hoeven helemaal niet saai te zijn. Truien werden vroeger vooral gedragen door heren die een nogal saai beroep uitoefenden: boekhouder of bankmedewerker bijvoorbeeld. Maar dit stoffige imago kan écht de hoek in. De truien van nu zijn zo mooi afgewerkt en van zulke fijne materialen dat iedere man zich er in zal thuis voelen. En daar gaat het uiteindelijk om. Ja, een trui een trui moet lekker warm zijn en er ook nog mooi uit zien, maar als het niet jouw model of kleur is, dan zal je toch liever een shirt met lange mouwen onder je overhemd aantrekken dan een warme trui.

Truien heren zijn er in verschillende prijsklassen

Je ziet onder andere aan de prijs dat je te maken kunt hebben met truien heren van eersteklas materiaal. Maar de prijzen op bovenstaande site zijn zeker redelijk te noemen. Je kunt hier al voor een paar tientjes een schitterende trui aanschaffen. Een trui waar je zeker deze hele herfst en winter veel plezier van zult hebben. Geloof je me niet? Kijk maar eens in de webshop die hierboven staat. Ik weet zeker dat je er zult slagen.

Populaire blogs

Mijn favorieten