HomeAlgemeenLeuke cadeau ideeën voor je vriendin

Leuke cadeau ideeën voor je vriendin

Parfum

Als je je vriendin goed kent en redelijk weet in te schatten wat voor luchtjes zij lekker vindt, dan is een parfum altijd een fijn cadeau om te geven.

Make-up

Vind je parfum iets te tricky, dan is het natuurlijk veiliger om make-up te kopen. Koop dan geen foundation, dit is per huid heel persoonlijk wat zij fijn vindt qua kleur en consistentie. Kies er dan beter voor om een oogschaduw, een blush of een goede mascara te kopen. Probeer bij een oogschaduw goed te bedenken welke kleuren haar kleur ogen optimaal laten stralen. Voor een mascara vinden de meeste vrouwen waterproof wel een belangrijk element van een goede mascara. Verder wordt het ook fijn gevonden om een stevig borsteltje te hebben die mogelijk licht gebogen is zodat het aanbrengen makkelijker gaat.

Gellak set

Een andere leuke optie is het kopen van een gellak set. Gellak is een trend die al vele jaren aanhoudt. En niet voor niets, want het is een goede oplossing om haar gelakte nagels er langer mooi uit te laten zien. Bij normale nagellak heb je snel dat er stukjes van de nagellak afbreken. Dit kunnen vrouwen soms voorkomen door een toplaag aan te brengen. Maar ook dit werkt niet altijd en kost ook weer meer tijd. Soms wordt er zelfs aangeraden om eerst een base coat te plaatsen. Daarna moet je dan de normale nagellak aanbrengen en dan nog de toplaag. Dat lijkt mij toch veel te veel werk. Dit is niet meer nodig bij gellak, dit is een dikkere laag nagellak die minder makkelijk breekt. Je hebt voor gellak wel een UV lamp nodig, door het licht van deze lamp droogt namelijk de gellak. Zodoende worden in de gellak sets meestal zo’n UV lamp meegeleverd.

Verder is het ook leuk om een verzorgingsproduct te geven, zoals een lekker ruikende scrub. Het is vooral belangrijk om te kijken waar jouw vriendin echt gebruik van maakt en daar een cadeau op te baseren. Een enkele uitzondering; bad- en douchepakketten. Natuurlijk gebruikt iedereen die(dit mag je ten minste hopen), maar dit is wel een veel bedacht cadeau. Zodoende kan het voor komen dat de hele kast vol staat met dit soort pakketten en dat is natuurlijk zonde. Probeer zodoende als het om huidverzorging gaat om een iets origineler cadeau uit te kiezen. Goede voorbeelden van een origineler cadeau zijn een scrub, een lekkere bodymist of een hydraterend haarmasker.

Populaire blogs

Mijn favorieten