HomeDIYHoe goedkoop een Vespa-scooter met windscherm kopen

Hoe goedkoop een Vespa-scooter met windscherm kopen

Een Vespa scooter is de perfecte manier om je te verplaatsen zonder het gedoe van files en duur parkeren. Het is ook een geweldige manier om er zomers lekker mee op uit te gaan. Maar er is een addertje onder het gras: Het kopen van een Vespa met Windscherm is erg duur. In dit blog geef ik je enkele tips hoe je een tweede hands Vespa kunt opknappen waardoor je toch kunt genieten van een mooie scooter.

Tweedehands Vespa, waar moet je op letten?

Een Vespa-scooter is een geweldige manier om je te verplaatsen. Het is ook een echte eyecatcher. Maar je wilt niet door de stad rijden op een scooter met een kapot windscherm of kapotte kappen. Een Vespa met windscherm kun je nieuw kopen voor € 3.500,-, maar is voor veel mensen net even te duur. Daar kijk ik liever uit naar tweedehands Vespa's. Je vindt ze op internet bij dealers en soms vind je een opknapper op marktplaats. Met onderstaande tips ga ik je helpen een tweedehands Vespa te krijgen voor de beste prijs. – Kijk naar de historie van de scooter – Loop een rondje om de scooter en kijk wat er beschadigd is – Kijk of de Vespa start (het liefst elektrisch) – Als de Vespa start luister dan goed naar het geluid van de motor. Hoor je gekke dingen, dan wil je de scooter waarschijnlijk niet kopen.

Reparatie

Als je de tweedehands Vespa hebt gekocht ga je kijken wat er allemaal gerepareerd moet worden. Soms is het alleen bodywork maar het kan ook zijn dat je echt onderdelen moet gaan vervangen. Via de website van Zandri.nl kan je makkelijk scooter onderdelen bestellen. Vervolgens kan je de bezorgde onderdelen vervangen op je scooter. Heb je nou een Vespa gekocht zonder windscherm dan kun je ook via dezelfde website een mooi nieuw windscherm bestellen. Als je op Google zoekt naar "windscherm scooter" kom je op de website van Zandri. Geef hier aan dat je een windscherm voor een Vespa wilt en laat 'm vervolgens bezorgen.

Tijd om te genieten

Nu jij je Vespa helemaal hebt opgeknapt is het tijd om te genieten. Stap lekker op je scooter en rij rond! Je kan namelijk makkelijk door grote steden rijden met je scooter en je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerkosten. Ook kun je met je scooter heerlijk naar het strand. Nooit meer met mooi weer eindeloos in de file staan. Je stopt je rugtas gemakkelijk in de buddyseat. En je kan ook nog iemand mee nemen achter op de scooter. Win win!

Populaire blogs

Mijn favorieten