HomeAlgemeenTV beugel als creatief alternatief voor een schildersezel

TV beugel als creatief alternatief voor een schildersezel

Een tv beugel is normaal gesproken natuurlijk om een tv op te hangen. Maar ik heb ook een creatieve manier gevonden om een tv beugel te gebruiken. Als schilder, dichter en all-round creative person heb ik geregeld een schildersezel nodig. Nu die van mijn kapot was gegaan, vond ik een andere inventieve manier om dit probleem op te lossen.

Tv beugel om op de schilderen

Een tv beugel is handig om iets mee omhoog te houden. Iets zwaars. Een tv. Of natuurlijk een schilderij van 2 bij 2 meter. Hoe meer (olie)verf er op het doek komt te liggen, hoe zwaarder hij wordt. De beugel schijnt het makkelijk te kunnen houden.

Daarbij is een tv houder erg modieus. Een schildersezel is vaak een sta-in-de-weg, het kan nergens goed staan. Een tv beugel, daarentegen, klap je gemakkelijk tegen de muur aan. Het is een ding van staal, waardoor het ook nog erg mooi afvlakt tegen de gestuucte muur.

Waar je voor moet oppassen

Wat ik laatst wel had, wat niet zo leuk was, was dat de tv beugel te ver tegen de muur aan kwam te staan. Daardoor kwamen er verfspatten tegen de muur aan die ik er niet zo makkelijk meer af kreeg. Natuurlijk heb je dit probleem ook wel met een schildersezel, maar die kun je ook in het midden van de kamer zetten. Wat ik daar wel eens mee had, was dat -ie spatten op de vloer maakte – waar je ook niet op zit te wachten. Wat ik probeer te zeggen is: als je een tv beugel gebruikt voor creatieve doeleinden als een schildersezel, haal ‘m dan zo veel mogelijk van de muur als je ‘m gebruikt.

Andere toepassingen voor een tv beugel

Het is natuurlijk niet de normaalste zaak om een tv beugel als schildersezel te gebruiken, maar als creatieveling kom je soms gewoon op zulke ideeën. Waar ik ook een tv beugel voor wilde gebruiken, was om plantjes aan op te hangen. In een macramé houder. Het staat ontzettend leuk en geeft je huis een beetje kleur. Het schijnt zelfs dat je je met planten in je omgeving beter kunt concentreren en het een goede invloed heeft op je hele gestel. Sinds ik die informatie tot me heb genomen, ben ik nooit meer zonder planten komen te zitten. Mijn huis staat er vol mee, hangend aan de beugel. Zo kom ik tot een nóg creatiever proces, waardoor ik meer verkoop en beter kan leven.

Populaire blogs

Mijn favorieten