HomeAlgemeenVerzenddozen van Brabo Verpakking

Verzenddozen van Brabo Verpakking

Ben je op zoek om je eigen dozen te bedrukken met jouw eigen logo of merk? Ben je op zoek om je doos er net wat mooier er uit te laten zien dan allen andere dozen? Of ben je op zoek naar dè speciale doos die je kunt gebruiken als verzenddoos? Bij Brabo verpakking is dat mogelijk. Niks is te gek en bijna alles is mogelijk. Dus ben je op zoek om je verzenddozen er nog mooier er uit te laten zien of om extra reclame te maken voor je bedrijf, of zoek je een doos met specifieke afmetingen voor uw product of met speciale wensen, kun je terecht bij Brabo Verpakking.

Soorten dozen

Bij Braboverpakking kun je kiezen uit talloze soorten verzenddozen, zoals dozen om wijn in te versturen of dozen om je oliebollen mee te versturen. Ook hebben ze dozen om planten of bloemen in te versturen, of luxe dozen voor speciale gelegenheden, of handige kleine brievenbusdozen, waardoor u niet hoeft te twijfelen of het pakket wel of niet past door de brievenbus. Ook hebben ze natuurlijk de Amerikaanse vouwdoos die makkelijk op maat kan worden gemaakt en u overal voor kunt gebruiken. Het assortiment is zeer groot en ze hebben echt bijna alles. Hebben ze niet de doos die u zoekt, dan kunt u ook in overleg gaan om een doos volledig op maat te laten maken naar jouw wensen. En al deze dozen bedrukken kunt u laten doen met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Reclame

Een persoonlijk gedrukte verzenddoos is natuurlijk de perfecte manier om reclame te maken. Als de klant een mooi bedrukte doos ontvangt weet de klant natuurlijk meteen waar het pakket vandaan komt en wat ze te wachten staat. Ook wordt het pakket gezien tijdens de berzorging of tijdens het vervoer, waardoor het ook reclame maakt. Verder ziet het er natuurlijk ook allemaal een stuk mooier en professioneler uit als er een pakketje aankomt met daarop het logo van uw bedrijf. Ten slotte is een gepersonaliseerde verzenddoos ook het ideale visitekaartje om uw bedrijf nog meer naam en bekendheid te geven.

Duurzaamheid

Ook is het mogelijk om voor duurzaamheid te kiezen, wilt u bijvoorbeeld verzenddozen bedrukken maar ook aan het millieu denken. Die optie is er ook. Ook nu de regels omtrent verpakkings materiaal steeds strenger worden is dit de ideale oplossing. Dus bent u opzoek naar een milieu vriendelijke oplossing, terwijl u ook verzenddozen krijgt die met uw logo zijn bedrukt, dan moet u bij Brabo Verpakking zijn.

Populaire blogs

Mijn favorieten