HomeEen auto huren is een goede oplossing

Een auto huren is een goede oplossing

Wanneer jij, net als heel veel anderen, het afgelopen jaar vooral thuis hebt gewerkt en het er nog niet naar uitziet dat je binnenkort weer iedere dag naar kantoor moet, dan is de kans aanwezig dat jij, net als heel veel anderen, ervoor hebt gekozen om je auto te verkopen. Je hebt deze immers zo goed als niet meer nodig en ook een stilstaande auto kost geld. Je betaalt immers gewoon voor de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud én het parkeren. Door je auto te verkopen hou je nu maandelijks meer geld over. Maar wat nu als je toch een keer een auto nodig hebt? Dan kun je natuurlijk een auto huren. Gebruikmaken van deelauto Amsterdam is heel gemakkelijk én reuze handig!

Een auto huren, gewoon bij jou in de straat

Wil je een dagdeel, een dag of zelfs een weekend lang een auto huren? Dan hoef je daar echt niet moeilijk over te doen. Je kunt gewoon de Greenwheels-app downloaden en zo een auto huren. Een auto die, zeker in Amsterdam, gewoon bij jou in de straat of om de hoek geparkeerd staat. Hoe handig is dat? Je kunt deze auto huren door deze te reserveren met de Greenwheels-app. Je weet van te voren wat je moet betalen er zitten geen addertjes onder het gras.

Minder auto's in de straten, wel altijd vervoer beschikbaar

Heel veel auto's staan vooral stil. Ze nemen parkeerplekken in die eigenlijk net zo goed perkjes zouden kunnen worden. Wanneer meer mensen gebruik zouden maken van een auto van Greenwheels worden de straten een stuk leger en meer overzichtelijk. Met 775 Greenwheels-auto's in de straten van Amsterdam is er altijd wel een auto beschikbaar bij jou in de buurt. Je hebt dus niet eens een eigen auto nodig! Natuurlijk kun je de Greenwheels-auto ook als noodoplossing gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer jouw eigen auto naar de garage moet of wanneer je wacht op de levering van jouw nieuwe eigen auto.

Of je combineert een deelauto met het openbaar vervoer

Het is een goede combinatie: je pakt de trein naar, ik noem maar wat, Maastricht. In Maastricht heb je dan een deelauto van Greenwheels gereserveerd om je weg te kunnen vervolgen. Dat werkt wel zo fijn! Reis je weer terug met de trein? Dan zet je de deelauto van Greenwheels weer terug op zijn vaste plek. Dat kost je verder niets. Je sluit de deelauto af zoals beschreven in de app en je stapt weer in de trein. 

Populaire blogs

Mijn favorieten