HomeFashionDe Nieuwe Vrouw in de Nieuwe Wereld met Jane Lushka

De Nieuwe Vrouw in de Nieuwe Wereld met Jane Lushka

Vrouwen gaan vandaag de dag een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving. Sommige komen op belangrijke posities in bedrijven en weten met hun vrouwelijke touch belangrijke veranderingen door te voeren. Anderen beginnen hun eigen bedrijf en zetten merken op die een indrukwekkende stempel zetten op de markt waarin ze werkzaam zijn. Ben jij ook zo’n vrouw of droom je ervan om een verschil te maken in de wereld? Een garderobe die deze visie ondersteunt is dan een must. Hoe we ons kleden en welke kleuren we dragen, hebben namelijk een energetisch effect op onze gemoedstoestand. Zo kun je met de juiste kledingkeuze jouw zelfvertrouwen een boost geven, je vrouwelijk leiderschap nog meer gaan belichamen en stress verminderen.

Jane Lushka & Studio Anneloes

Jane Lushka & Studio Anneloes zijn merken die bovenstaande visie ten volste ondersteunen. Hoewel de kleding van beide merken hun eigen stijl en kenmerken hebben, streven ze hetzelfde doel na: vrouwen zich zelfverzekerd laten voelen. Dit doen ze door kwalitatieve materialen te gebruiken en innovatieve technieken te gebruiken, die de hedendaagse vrouw van alle comfort voorziet. Zo hanteren beide merken stoffen die nooit kreukelen, zelfs niet als het uit je koffer komt. Bye bye strijkijzer!

Jane Lushka: Eenvoudig maar gewaagd

Stoer maar elegant. De lijn van Jane Lushka vibreert deze twee componenten. Franse franjes krijgen die edgy look door er een paar stoere leren laarsjes onder te dragen. Of combineer het kledingstuk met een item van een tegenovergesteld materiaal. Et voila, een verbluffend effect is gecreëerd.

De kleurkeuze van deze lijn straalt kracht uit en laat jou vol zelfvertrouwen in je vrouwelijk leiderschap stappen. De nonchalance die er vanaf spat, brengt de boodschap over dat je zeer comfortabel bent met jezelf en wat je uitdraagt. En omdat alle kleding op duurzame wijze wordt geproduceerd, is er geen reden meer tot zorgen maken. Het is casual chique zonder poespas: What you see is what you get. Je zal dus hoe dan ook de aandacht trekken en mensen inspireren met de non-verbale boodschap die je overdraagt via een outfit van Jane Lushka.

Studio Anneloes sale: Elegant en decadent of stijlvol en cosy

Voel je op en top vrouw deze zomer in de stijlvolle maar cosy summer treasure collectie van Studio Anneloes. Ervaar een nieuwe vorm van vrijheid door het dragen van een zogeheten zwierige skirt pants met een luchtige maar elegante blouse. Of ga voor een nonchalante little black dress die je speels kan combineren met een zomers paar sleehakken of spice it up met een decadent paar. Houd je van kleur en de jaren zestig? Dan zit je ook helemaal goed bij Studio Anneloes. Blouses met pofmouwen, the polka dot opdruk en leer behoren ook tot de collectie. Deze items vind je ook in de Studio Anneloes sale, dus sla je slag!

Populaire blogs

Mijn favorieten