HomeDIYRegendouche kopen de meest creatieve ontwikkeling ooit

Regendouche kopen de meest creatieve ontwikkeling ooit

Een regendouche kopen was een van de beste beslissingen die ik afgelopen maanden heb gemaakt. Waarom? Het heeft een boost gegeven aan mijn creativiteit, en dit is waarom.

Mijn ervaring met een regendouche kopen

Een regendouche kopen was op zichzelf niet zo’n creatieve activiteit. Wat erna kwam, wel. Toen de regendouche eenmaal geïnstalleerd en wel in mijn ‘nieuwe’ badkamer stond, was ik meteen verliefd. Ik besloot direct een douche te nemen, en eronder werd ik totaal geïnspireerd. Een regendouche kopen doe je niet zomaar. Het is een ander soort douche dan de douches die je vindt in andere huizen. Dit is een trend. Een trend die door iedereen doorgevoerd moet worden.

Toen ik onder de regendouche stond wist ik in eerste instantie niet waar ik moest staan. Bij een normale douche richt je de kop op een plek die je op wil warmen, of waar je de zeep van je af wil spoelen. Een regendouche heeft een enorme kop waardoor meteen je hele lichaam beslagen wordt met het warme water. Het is niet een harde straal (wat je overigens wel in kan stellen), waardoor het echt lijkt alsof de regen je onder het warme water doopt. Heerlijk.

Waarom regendouche kopen creatief?

Wat maakte het, dat een regendouche kopen bevorderlijk was voor mijn creatieve bezigheden? Dat zal ik je vertellen. Ik stond dus onder de douche, verbijsterd over de mogelijkheden, toen ik mezelf ineens in een regenwoud voelde staan. Ik dacht: dit is hoe het moet voelen om warme regen over je heen te krijgen. Dat is wat ik meemaakte. De jungle inspireerde mij om een serie tekeningen te maken van tijgers, grote bladeren, en de regen. Ik schilderde ook vaak in de badkamer met de regendouche aan om te kijken hoe de druppels vielen. De druppels op de tegels in de badkamer inspireerden mij weer om de druppels in het regenwoud op natuurlijke stenen te laten vallen. Niets in mijn carrière heeft ooit mooier uitgepakt dan dat.

Het resultaat

Wat er uiteindelijk uitkwam was ten eerste: enorm veel waardering. Ik plaatste foto’s van de schilderijen op mijn Instagram account, waarna de ene like na de andere volgde. De ene volger na de andere mij toevoegde. En bovendien: een toilet kopen was de volgende actie. Wat daar allemaal uit kan komen? You ask me. Maar de badkamer is een van de creatiefste plekken geworden van het huis. Alleen door: regendouche kopen!

Populaire blogs

Mijn favorieten