HomeReizenStedentrip Londen als creatief weekendje weg

Stedentrip Londen als creatief weekendje weg

Meer en meer mensen hebben de voordelen van een stedentrip inmiddels ontdekt. Hoe vaak krijg je vandaag de dag wel niet te horen dat ze op stedentrip hier en stedentrip daar zijn geweest. Een stedentrip Londen is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Je hoeft namelijk niet de standaard dingen te doen op stedentrip Londen. Er zijn zoveel ontzettend leuke, geheime en niet toeristische plekjes te vinden in de Engelse hoofdstad. Wanneer je die bijzondere locaties bezoekt, wordt de stedentrip Londen in een handomdraai ineens een zeer creatief weekendje weg. Ik ga je vertellen hoe!

Hippe wijkjes, vintage boetieks en veel meer

Wanneer je aan een stedentrip Londen denkt, gaan jouw gedachten waarschijnlijk direct naar Buckingham Palace en The Big Ben. De Engelse hoofdstad heeft echter zo ontzettend veel meer te bieden. Helaas ervaart niet iedereen dat op stedentrip. Gelukkig weet ik wel een aantal van die bijzondere plekjes die direct je creatieve kant prikkelen. Neem bijvoorbeeld de bijzondere wijk Shoreditch. Deze wijk is ontzettend hip en zit bomvol leuke tentjes. Zowel vintage boetieks als bruisende koffietentjes zul je tegenkomen in deze Londense wijk tijdens je stedentrip Londen. Ook zul je versteld staan van alle prachtige streetart.

Ben jij net als ik gek op de natuur? Laat jij je graag inspireren door al het fraais dat de natuur te bieden heeft? Dan moet je zeker de Sky Garden bezoeken. Je verwacht het niet, maar bovenop een wolkenkrabber aan Fenchurch Street vind je een exotische stadstuin. Een bezoekje aan de Sky Garden wil je echt niet missen tijdens een stedentrip Londen. In de tropische tuin heb je een oogverblindend uitzicht over de hele stad. Met een tripje naar de Sky Garden zie je de heel Londen – en dat allemaal gratis! Zo kan je zelfs een beetje geld besparen tijdens je stedentrip Londen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Lekker eten tijdens stedentrip Londen

Als jouw creativiteit juist gestimuleerd wordt door heerlijk eten, dan zit je ook goed met een stedentrip Londen. Wist je namelijk dat er ontzettend veel merkwaardige marktjes zijn? Daar behoren de bekende foodmarkets ook toe. Loop heerlijk tussen alle marktkraampjes door terwijl je geniet van een unieke sfeer en voedsel dat om op te peuzelen is. Geen typisch English Breakfast, maar juist lekker van allerlei verschillende culturen proeven. Ook dat kan is mogelijk in Londen. Dus zoek jij nog een creatief weekendje weg? Ik raad zeker een stedentrip Londen aan!

Populaire blogs

Mijn favorieten