HomeDIYEen verlichte dansvloer huren voor party van het jaar!

Een verlichte dansvloer huren voor party van het jaar!

Afgelopen voorjaar is mijn vader vijfenzestig jaar geworden. Mijn hele familie bestaat uit echte party-animals, dus we konden maar een ding doen: een mega groot feest organiseren. Mijn zussen en ik mochten aan de slag. Mijn ene zus ging over de uitnodigingen, de ander over de locatie en ik moest de aankleding en muziek gaan regelen! Nu ben ik gek op een goed feestje, dus zorgen dat de locatie de goede sfeer kreeg vond ik fantastisch! Tijdens het organiseren kwamen mijn zussen en ik op het idee om een verlichte dansvloer te huren! Daarover meer in deze blog!

De eerste stappen bij het organiseren van een dansfeest

De eerste stappen die ik heb gezet tijdens het organiseren is nadenken wat voor feest we precies wilden geven, en wat daarvoor nodig is. Ik dacht onmiddellijk aan een disco slash jaren tachtig vibe, omdat de meeste goede muziek toch echt wel daar uit voort komt. Daarnaast was het grootste deel van de gastenlijst toch ook meer bekend met de jaren tachtig dan met Ariane Grande of Miley Cyrus. Het meest belangrijke van een dansfeest is natuurlijk de muziek. We gingen op zoek naar DJ’s, en vonden uiteindelijk eentje die echt perfect aan de eisen voldeed. Vervolgens ging ik aan de slag met de aankleding. Veel glitterende franje op de muren en een mega grote discobal mochten niet ontbreken. De gasten werd verzocht om in disco of rock outfit te komen, om zo de sfeer uit te breiden.

Een verlichte dansvloer huren brengt je party naar het volgende niveau

Toch, bij het zien van de locatie, voelde er iets missen. Als je aan disco denkt, dan denk je aan een discobal (check), veel glitter decor (check), foute strakke pakjes (hopelijk check) en een lichtgevende dansvloer. Dat was het! Een lichtgevende vloer ontbrak nog! Om echt trouw te zijn aan de pracht van de disco besloten we een lichtgevende vloer te huren. Zo zou het feest zeker een succes gaan worden!

Waar kun je een verlichte dansvloer huren tegen een goede prijs?

Uiteindelijk, na even het internet afspeuren, kwamen we een vloer tegen op lichtgeluidhuren.nl. Deze vloer was niet alleen zeer voordelig, we kregen ook veel andere specs erbij! Zo is de vloer heel dun, zodat mensen niet struikelen als ze de dansvloer op of af lopen. Daarnaast hebben ze een schuine rand, de enige vloer die we konden vinden die dat heeft! Met een wat ouder publiek kun je natuurlijk niet iemand laten vallen en iets laten breken. Tot slot kan de vloer in ontzettend veel kleuren en standen en beweegt het licht mee op de muziek!

Toen het feest eenmaal van start ging stond iedereen te kijken van de vloer, maar werd er al snel volop op gedanst! Mijn vader vond het helemaal prachtig, en het was voor hem een grote verrassing. Dankzij een verlichte dansvloer huren kon ons feest niet meer stuk!

Populaire blogs

Mijn favorieten