HomeFashionStijlvolle addities voor in huis die ook nog praktisch zijn

Stijlvolle addities voor in huis die ook nog praktisch zijn

Het decoreren van je huis hoeft niet alleen maar te bestaan uit het ophangen van schilderijen of boekenplankjes. Het kan ook bestaan uit iets groters. En praktisch. In deze blog vind je toevoegingen aan je huis die niet alleen decoratief van aard zijn, maar ook een doel dienen. Deze toevoegingen bieden een gevoel van luxe en een hoger leefgemak. Lees je mee?

Carport

Oké, toegegeven, een carport doe je niet ín je huis, maar wel áán je huis. Belangrijk aan een carport is dat het je auto droog en schoon houdt. Verder hoef je niet te krabben in de winter. Niet alleen dat, een carport vergroot ook de waarde van je huis, omdat het een flinke investering is en de volgende koper van het huis hem overneemt. Een carport kan heel decoratief zijn, en elke carpot heeft een soort stijl. Het is het beste als je de stijl van de carport precies aansluit bij die van je huis. Dit zal dan een charmante uitstraling geven aan je huis als geheel. Je kunt kiezen voor een volledig gesloten carpot of alleen een dak. Daarnaast zijn er carports met ingebouwde LED verlichting.

Je tuindeuren

Een andere praktische maar toch stijlvolle toevoeging aan je huis is het soort tuindeuren dat je neemt. Je kunt namelijk iets nemen dat een schuifpui heet. Dit is een glazen schuifwand tussen je tuin en je huis (joh). Elk glaspaneel kan afzonderlijk van de ander bewogen worden, dus het zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit in gebruik. Heel praktisch dus. Ook komen de glazen panelen van een schuifpui heel strak over. Er is vrijwel geen lichtverlies bijvoorbeeld. Ze zijn een stijlvolle additie voor mensen die houden van een minimalistisch huis. De basis van de schuifpui kan bestaan uit aluminium (gaat lang mee) of andere materialen, afhankelijk van wat je bereid bent te investeren.

TV beugel

De laatste praktische decoratie voor in je huis is een TV beugel. Met een TV beugel zorg je dat je televisie los hangt, en niet op een TV meubel hoeft te staan. Je creëert ruimte in de buurt van de televisie, en het staat natuurlijk stijlvol. Je ambilight televisie komt het beste tot zijn recht als hij hangt aan de muur. Ook zorgt een TV beugel voor flexibiliteit, je kunt bijvoorbeeld een draaibare nemen zodat je vanaf elke hoek TV kunt kijken. Hopelijk heb je na het lezen van deze blog inspiratie voor praktische én stijlvolle toepassingen voor in en rondom je huis.

Populaire blogs

Mijn favorieten