HomeFashionTommy Hilfiger in een nieuw jasje

Tommy Hilfiger in een nieuw jasje

Het merk Tommy Hilfiger komt je waarschijnlijk wel bekend voor. Het is hèt kledingmerk met een Amerikaans tintje. Zoals het kledingmerk al aangeeft, varieert de stijl van sportief tot klassiek. Ik ben persoonlijk ook helemaal dol op Tommy Hilfiger. Sterker nog, ik heb nog een oude trui ervan in mijn kast liggen. Ik vond hem terug tijdens een middagje opruimen. Hoewel ik de stijl van het merk natuurlijk al leuk genoeg vind van zichzelf, sluit ik creativiteit niet buiten. Doe-het-zelf-filmpjes stimuleerden mij om aan dit oude ‘vod’ nog een draai te geven.

Verknipt

Vol enthousiasme en grote moed besloot ik om mij trui te bewerken tot een geschikte feesttrui. Ik wilde er nog extra mouwen aan vastnaaien en allemaal frutseltjes eraan te bevestigen. Dit ging beter in mijn hoofd dan in de werkelijkheid. Misschien raad je het al, maar dit is niet met succes afgesloten. De trui was niet meer goed te krijgen en ik besloot hem maar gewoon weg te gooien, plus het feit dat hij eigenlijk al een beetje te klein was.

Op naar de winkel!

Als ik eenmaal een kledingstuk van Tommy Hilfiger heb gespot, op welke wijze dan ook, wil ik het weer kopen. De drang is zo groot en ja, stiekem ben ik ook wel een beetje een winkelverslaafde. Tegenwoordig hebben ze dat leuke warenhuis “Hudson’s Bay” waar ze ook een afdeling met Tommy Hilfiger producten aanbieden. Misschien niet geheel goedkoop, maar de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid haalden mij over tot het kopen van een nieuwe trui. Deze keer was het een rood met wit gestreepte trui, gemaakt van katoen. Heerlijk zacht en is een fijn gevoel op de huid, althans, dat vind ik.

Lesje geleerd

Na het incident waarbij mijn oh zo arme trui verloren ging, heb ik wel beseft dat ik gewoon niet meer zelf iets moet aanpassen. Ik ben gewoon niet zo ontzettend creatief van mezelf en dat hoort bij mij. Eerst maar gewoon zorgen dat ik met de naailessen in ieder geval zo ver kom dat ik überhaupt iets kan vastnaaien aan het kledingstuk of materiaal. Verder denk ik ook niet dat ik de aangewezen persoon ben die jou kan gaan vertellen hoe een naaimachine werkt, aangezien wat hierboven vermeld staat het tegendeel bewijst.

Tip van de dag

Graag wil ik je meegeven om ook gewoon lekker je creatieve kant op te speuren. Nu heeft de een misschien meer met creativiteit dan de ander, maar uitproberen kan nooit kwaad. Zorg alleen dat je proefvoorwerp iets is dat kapot mag of beschadigd mag worden.

Populaire blogs

Mijn favorieten