HomeWonenTuintegels kiezen voor de meest creatieve tuinen

Tuintegels kiezen voor de meest creatieve tuinen

Voor de creatieveling is er in huis altijd wel wat te veranderen. Heb je er weleens aan gedacht om die creatieve ideeën buiten toe te passen? Je kunt gaan voor een geheel nieuwe look! Van de mooiste tuintegels tot de gaafste barbecue. Alles wat jij graag ziet in je droomtuin kun je plaatsen. En als dat niet al mooi genoeg is, hoef je er tegenwoordig niet eens meer een stap voor buiten de deur te zetten. Ben jij benieuwd hoe je volgens ons met de juiste tuintegels en meubilair de meest creatieve tuin inricht? Lees dan deze blog en maak van je tuin een waar creativiteit in elke hoek te vinden is.

Zo maak je creatief gebruik van tuintegels

Je tuin hoeft er absoluut niet zo uit te zien als die van de buren. Sterker nog dat wil je juist voorkomen. Door met de basis van de tuin al anders te denken, heb je binnen de kortste keren een unieke tuin. Je moet eerst natuurlijk  wel een keuze gemaakt hebben in het soort tuintegels dat je wilt laten plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld natuursteen, beton en keramische tegels voor in de tuin. Heb je al een idee of bedenk je eerst welke spullen je verder in de tuin wilt plaatsen. De beste manier om je tuin in te richten is door eerst de juiste tuintegels te kiezen, maar als je het liever andersom doet is dat natuurlijk ook geen probleem.tuintegels

Wat past er bij welke tuintegels?

Die vraag is redelijk moeilijk te beantwoorden, want iedereen heeft daar een andere mening over. Over het algemeen liggen die meningen alleen niet heel ver van elkaar. Op keramische tuintegels passen meubelen van een lichte kleur mooi. Om er een creatief ontwerp van te maken, kun je daar wat leuke felgekleurde bloemen aan toevoegen. Zo heb je een niet al te strakke tuin, maar ziet het er toch een beetje speels uit. Voor natuursteen tuintegels geldt dat deze vaak rust uitstralen. Door de tuintegels te combineren met kleuren als bruin en gebroken wit houd je die sfeer. Veel witte bloemen staan mooi bij een tuin met natuursteen. Voor de betonlook is het allemaal niet zo moeilijk, want vrijwel elke inrichting past er mooi bij.

Laat je creativiteit er op los

Je kunt dus lekker je gang gaan in de tuin. En al willen je buren jouw daarna toch nadoen, blijf jij de eerste met zo een geweldige tuin! Weet jij al welke tuintegels het gaan worden en hoe je van jouw tuin de ultieme tuin maakt?

Populaire blogs

Mijn favorieten