HomeAlgemeenEen cocktailbar huren is een creatief idee!

Een cocktailbar huren is een creatief idee!

Afgelopen weekend werd een vriend van mij 30 jaar. Dit werd erg groot gevierd in een mooie afgehuurde ruimte in de stad. Hij had groots uitgepakt en er waren ontzettend veel mensen. Echter, hij had een verrassing geregeld voor de gasten met iets dat hij al ontzettend lang wilde doen: een cocktailbar huren. Omdat ik merkte dat de gasten dit ontzettend leuk vonden wil ik graag vertellen hoe jij ook zo creatief kunt zijn voor jouw eigen feestje! Daarnaast behandel ik de grootste voordelen van het huren van een cocktailbar.

Een cocktailbar huren neemt jou het werk uit handen

Je kent het wel, je bent jarig en je viert je verjaardag en wil eigenlijk met iedereen tegelijk in gesprek gaan. Echter, dit lukt niet omdat je steeds bezig moet zijn met de hapjes en drankjes. Door een cocktailbar te huren geef je jezelf ruimte om je nu eens echt jarig te voelen in plaats van dat je steeds met de catering bezig bent. Daarnaast biedt een cocktailbar op locatie iets speciaals voor zowel jouzelf als je gasten. Zelf heb ik het als zeer positief ervaren dat de jarige ook echt jarig was en daadwerkelijk met zijn gasten bezig kon zijn. Daarbij is het kunnen drinken van een speciaal voor jou gemaakt cocktail natuurlijk niet iets dat je op iedere verjaardag tegenkomt.

Een cocktailbar huren voor een speciale ervaring

Ik waardeer het altijd enorm als mensen met creatieve ideeën komen. Een cocktailbar huren vind ik iets dat je niet iedere dag meemaakt of je gasten kan bieden. Juist daarom valt dit erg op en ik merk dat mensen het ontzettend leuk vinden als zoiets als dit wordt gedaan. Eigenlijk komt een cocktailbar overal goed van pas. Zo vierde mijn vriend zijn verjaardag waardoor hij hiervoor een leuk idee had toegepast, maar ook voor andere gelegenheden is een cocktailbar huren een goed idee. Bijvoorbeeld voor een congres, bedrijfsfeest, teamuitje of op een festival komt dit allemaal goed van pas. Ga van tevoren wel goed na voor hoeveel personen je deze catering inschakelt. Het is ten eerste zonde als er veel drinken overblijft, maar ook in de prijs zal het ontzettend veel schelen als je van tevoren een goede inschatting kunt maken.

Denk daarbij goed na wat voor cocktailbar je wilt huren. Zo zijn er verschillende soorten mogelijk en soms komt de ene bar beter uit bij jou op locatie dan de andere. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden waardoor ik zeker weet dat je een geschikt model zult vinden! Neem bovenstaande tips en weetjes in acht en geniet van de ervaring! Maar dat moet wel goedkomen met zo’n creatief idee.

Populaire blogs

Mijn favorieten