HomeFashionZijn de merken Clinique of l’Occitane iets voor jou?

Zijn de merken Clinique of l’Occitane iets voor jou?

Ik ben fan van alles wat met beauty te maken heeft, en zeker op het gebied van skincare probeer ik graag mooie merken uit. Op dat gebied ben ik enorm fan van de producten van Clinique en l’Occitane. Dit zijn beide merken uit het wat duurdere segment, maar dat merk je echt goed als je ze gebruikt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en ze doen je huid en haar echt goed. Beide merken zijn ontwikkeld vanuit een andere gedachte, waar ik je in dit blogje graag wat meer over vertel.

Waar staat het merk Clinique voor?

Clinique is echt perfect voor mensen die normaal gesproken heel erg gevoelig reageren op huidverzorgingsproducten. Het is namelijk ontwikkeld zonder allergenen, en uitgebreid allergisch getest. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor vrijwel iedereen, zelfs mensen die maar heel weinig crèmes kunnen verdragen. Ze verkopen allemaal verschillende producten, zowel voor je gezichtshuid als voor je lichaam, en zelfs make-up.

Als je dus op zoek bent naar een fijne dag- of nachtcrème of een mascara waar je absoluut niet met een allergische reactie op kunt reageren dan is dit merk zeker een aanrader voor jou. Zelf ben ik enorm fan van de eyeliner, want normaal gesproken krijg ik snel irritatie in mijn ogen, maar bij deze is dat niet het geval. Dit komt doordat ze absoluut vrij zijn van allergenen, super fijn!

Waarom ik ook fan ben van het merk l’Occitane

Naast de producten van Clinique ben ik ook behoorlijk fan van alles wat l’Occitane maakt. Dit merk is gebaseerd op eeuwenoude beautygeheimen, en gemaakt met meer dan 300 verschillende plantaardige ingrediënten. Een deel daarvan is reeds biologisch gecertificeerd, en ze werken eraan om dat deel te vergroten. Dat is iets waar ik natuurlijk helemaal achter sta, want zo draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld. Het fijne aan de producten van l’Occitane is dat ze vrijwel allemaal goede kwaliteit plantaardige oliën bevatten die goed worden opgenomen door de huid. Het doet mijn huid in ieder geval zichtbaar goed.

Ik moet toegeven dat er nog een andere reden is dat ik zo’n fan ben van l’Occitiane, namelijk dat hun verpakkingen er allemaal super mooi uitzien. Er is echt nagedacht over het design, dat ontworpen is met een knipoog naar een typisch Franse stijl. Ik hou er wel van!

Clinique en l’Occitane online bestellen

Je kunt natuurlijk allerlei drogisterijen afzoeken naar producten van deze merken, maar in mijn ervaring kun je ze het beste online bestellen. Ze zijn namelijk wat exclusiever dan normale merken huidverzorging, en doorgaans niet bij de standaard drogisterij verkrijgbaar. Daarom bestel ik l’Occitane en Clinique altijd online, en laat alles tegelijk bij mij thuis bezorgen. De producten zijn niet goedkoop, maar daardoor profiteer je wel altijd van gratis verzendkosten. Je krijgt ze dus in ieder geval zonder extra kosten in huis, en dat scheelt alvast!

Populaire blogs

Mijn favorieten