HomeFashionMet deze tips bestel jij een hippe rugtas kind

Met deze tips bestel jij een hippe rugtas kind

Een rugtas kind bestaat tegenwoordig in allerlei soorten en maten waardoor ze steeds hipper worden. De rugtassen worden immers met meer aandacht gemaakt dan vroeger, en dat is natuurlijk positief als jij je kindje stijlvol naar het kinderdagverblijf stuurt. Er wordt tegenwoordig meer aandacht besteed aan draagcomfort en vakken, waardoor er meer in de rugtas van een kind kan. Maar hoe scoor je de juiste rugtas kind? Aan welke eisen moeten ze voldoen? Bestel het juiste en uniek afscheidscadeau met onderstaande tips.

Een hippe rugtas kind scoren doe je zo

Een rugtas kind koop je voor je kindje als deze naar de peuterspeelzaal gaat. Het is dan praktisch als je kindje zelf een rugtas heeft waar de lunchboxen, drinkbekers, luiers en schone broeken ingaan. Maar waar let je op als je een hippe rugtas kind wil kopen? Je wil allereerst natuurlijk dat er draagcomfort is, dus let erop of de tas verstevigde rugpanden en verstelbare schouderbanden heeft. Ook is het handig als de rugtas kind een waterdichte voering heeft, dat is handig voor regen en wind. Er is tegenwoordig veel keuze in de rugtassen. De teddy rugtassen zijn tegenwoordig erg hip. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren beige en bruin en zijn erg zacht. Je kindje gaat hier gegarandeerd de blits mee maken op het schoolplein. Daarnaast zijn er ook rugtassen voor kinderen te vinden met verschillende printjes van dieren. Het is ook handig om een rugtas kind te laten bedrukken met de naam van het kind, zodat de moeder de tas gemakkelijker terug kan vinden op het kinderdagverblijf, én de tas zal niet snel door anderen worden meegenomen.

Met deze tips bestel jij een afscheidscadeau dat niet wordt vergeten

Wat koop je als afscheidscadeau als je collega weggaat, naar een andere werkgever of met pensioen? Je wil natuurlijk een hip afscheidscadeau kopen en geen een Rituals-pakket of een bosje bloemen. Nee, je wil iets kopen waarmee je laat zien dat je iemand gaat missen, en waardoor de collega ook met plezier op het werk terugkijkt. Een leuk afscheidscadeau om te geven is een bedrukte mok. Zo kan je een naam of tekst op de mok bedrukken, maar je kan er ook voor kiezen om een leuke foto op de mok te laten bedrukken. Op deze manier kan je de mok volledig personaliseren. Een persoonlijk afscheidscadeau valt altijd in de smaak, want je spreekt hiermee de waardering uit naar je collega. Op die manier zal je collega altijd bij het gebruik van de mok met plezier terugdenken aan de mooie tijd die hij bij jullie heeft gehad.

Populaire blogs

Mijn favorieten